Document Rating

Jul 28, 2010 at 8:20 PM

Good day, I have a problem with installing HighlightWSS.wsp. All installed without error, but does not appear para Document Rating. There is only a Blog Rating and Document Rating Moderators, I have to do what appeared to this item?
I am using Win 2k8R2 Std WSS 3 SP2 Russian.

Thanks in advance for help.

Coordinator
Jul 28, 2010 at 9:16 PM
Hi, You need to be connected as Site Collection Administrator or ask one to activate the document rating feature. Best Regards
Jul 29, 2010 at 10:14 AM

Hello, just log in from this account, but the situation does not change.

P.S If I can help put a video link as I do.

 

Jul 29, 2010 at 10:24 AM

Sorry, I found the section, but I need to activate the language pack, where I missed it, sorry for the stupid question.

Jul 29, 2010 at 10:50 AM

All found, just in Microsoft all scattered in my location, I apologize for having taken time.

Jul 29, 2010 at 12:00 PM

I do all the video lesson, but the voting will throw an error "file not found" Where to look:)?

Nov 29, 2010 at 9:47 AM

Hi

I have installed the feature successfully,

I have activated the "Rating Solution Language Files" from "Central Administration>Apllication Management>Manage Webapplication Features" and

I went to "SiteActions>Site Settings>Site Collection Features". Here I have found the "Document Rating". But I could not activate it and Getting message as

"One or more features must be turned on before this feature can be activated"

Please help me. what should I enable here.